2023 ARALIK AYI MECLİS GÜNDEMİ

İLAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Çayeli Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu gereği 2023 toplantı dönemi Aralık ay’ı toplantısını yapmak üzere aşağıdaki gündem ile 05.12.2023 Salı günü saat 10:00’da belediye meclis toplantı salonunda toplanacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1-Dolu kadro değişikliğinin görüşülmesi.

2-Müdürlük kurulması ve kadro ihdasının görüşülmesi.

3-2024 yılı belediye gelir tarifelerinin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)

4-Doğalgaz geçişine ilişkin karar alınmasının görüşülmesi.

5-Yenipazar Mah. Şairler Mah. ve diğer mahallelerinin doğalgaz şebekesi için fiili yolların plana işlenmesinin görüşülmesi.

6-Büyüktaşhane Mahallesi BHA ve mezarlıkların fiili duruma göre düzenlenmesinin görüşülmesi.

7-Eskipazar Mahallesi mezarlık ve yolların fiili duruma göre düzenlenmesinin görüşülmesi.

8- Sokak ismi verilmesinin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)

9-Limanköy Mah. 1181 ada 11 parselde imar plan teklifinin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)

10-İlçemizde plaj işletmeleri ve konaklama hizmeti veren tesislerin çalışma ruhsatı verilmesi ile ilgili talebin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)

11-Eskipazar Mah. sosyal tesis alanı (yaşlı bakım evi) mezarlıklar, fiili yollar ve derelerin çevresi ile birlikte yeniden düzenlenmesi teklifinin görüşülmesi. (Komisyondan gelen)