ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Tarih : 24 Temmuz 2020 Cuma

Hizmet Vermeye Devam Ediyoruz

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından Eskipazar Mahallesi Rüya Kent sitesinin bulunduğu bölgede altyapı çalışması ve zemin düzenlemesi yapıldı. Bir başka çalışmamız; altyapı çalışmaları devam ederken başkanımız sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, çalışmaları yerinde inceleyerek saha ekiplerinden bilgiler aldı.

Çayeli Belediyesi olarak her zaman daha iyi hizmet sunmaya özen gösteriyoruz. Saha çalışmalarımız devam ederken belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü personel ekipleri tarafından da ilçe halkımızın kullanmış olduğu bölgeler dezenfekte edilmeye devam ediyor.

Virüsle mücadele ederken bahanelerin arkasına sığınmıyor her koşulda vatandaşın yanında olmaya devam ediyoruz.