ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Tarih : 24 Temmuz 2020 Cuma

İlçe Genelinde Birçok Koldan Başlatmış Olduğumuz Çalışmalarımıza Hız kesmeden Devam Ediyoruz

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılmış olan iki çalışmamızda başarılı bir şekilde tamamlandı. Bayramda sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren personel  ekiplerimiz; bayramdan sonra yapılacak yeni düzenlemeler öncesinde pazar yerinde ve 9 Mart caddesi üzerinde park çizgileri çizdiler. Fen İşleri Müdürlüğünün diğer çalışması Yenipazar Mahallesi Aktaşlar mevkiinde tamamlanmış olan saha çalışması sonrasında Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ incelemelerde bulundu. Tüm çalışmalarımız hız kesmeden devam ederken ilçe genelinde başlatmış olduğumuz ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımıza bayramda da devam ettik.